Izrael bombarudje Gazu osam noći zaredom! Nikom to nije važno!

Samo na društvenim mrežama se možete informisati o stvarnom stanju u Gazi. Neki od twittova: ‘ISRAEL BOMBARDUJE GAZU: Osam noći zaredom’. ‘Nikom to nije važno’! ‘Što se više normalizuje stanje sa Izraelom,  sve više bombi pada na Gazu, potpuno nekažnjo’. ‘Vijesti to prikazaju kao “palestinsku agresiju na koju je odgovorila izraelska oružana sila”. “Izrael ima pravo da se brani”.

Izvor: društvene mreže

 

Što se više normalizuje stanje sa Izraelom,  sve više bombi pada na Gazu, potpuno nekažnjo. Ovdje, kao i uvijek, sve to kaže Carloss Latuff!

Bolnice, škole i prodavnice su pod uticajem izraelske potrošnje goriva; bubrežni bolesnici, bolesne i prerane bebe mogle bi umrijeti, ali to nikom nije važno.

Mnogo je twittova, koji govore o uzažnoj situaciji nastaloj permanentnim bombarodavnjem Gaze, koje je posatlo rutina, a svijetu monotona svakodnevnica.

 

Izrael neprekidno bombarduje Gazu, Dobri ljudi, govore protiv ove nečovječnosti i ugnjetavanja, Takozvani zagovornici ljudskih prava ne govore.

Izrael je počeo bombardovanje Gaze već 10-ti  put, 2020 se još uvek nije završila.

 

Prvi put kada čujete bilo šta o Gazi u MSM-u, jeste ako odbace jedan od svojih vatrometa. Izveštaji u  vjestima će tada biti lišen ovog konteksta, vijesti će to prikazati kao palestinsku agresija na koju je odgovorila izraelska oružana sila. Izrael ima pravo da se brani.

 

 

 

Izvor: Društvene mreže

Balkantimes.press

 

Hvala ko podijeli!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*