Na Ahiret preselio Hujić (Nedim) Emir

 

Tužnog srca i s bolom u duši obavještavamo rodbinu, komšije i prijatelje da je naš dragi Hujić (Nedim) Emir dana 21. septembra 2020. godine, u 42. godini života, preselio na Ahiret.

Dženaza namaz će se obaviti u srijedu 23.09.2020 godine na gradskom mezarju Humci, u 14:00h.

Da mu dragi Allah, dž. š., podari Džennet, a porodici sabur.

Od posljedica korona virusa danas je u Bihaću u 41. godini života preminuo Emir Hujić, nekadašnji odbojkaš Bihaća.

Prve odbojakše korake Hujić je napravio upravo u dresu Odbojkaškog kluba Bihać, a bio je član generacije koja je stasala tokom agresije na Bosnu i Hercegovinu.

U godinama nakon rata Hujić je s bivšim reprezentativcima naše zemlje Damirom Trgom, Đemom Pečenkovićem uz iskusnije Edina Kečalovića i Dževada Felića, bio dio tima koji je skoro pa konstantno bio u gornjem dijelu tabele i bio redovan učesnik play-offa za prvaka države.

Smrt Hujića itekako je pogodila njegove bivše saigrače, a i OK Bihać je s mnogo tuge objavio vijest o smrti svog nekadašnjeg člana, koji je po okončanju igračke karijere radio kao trener u ženskoj ekipi.

– Ode naš Emir Hujić … Zbogom prijatelju, igraču, na početku trenerske karijere, izgubio si utakmicu sa podmuklim protivnikom – napisala je zvanična Facebook stranica OK Bihać, s kojim je Hujić osvojio dvije titule prvaka države.

Hvala ko podijeli!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Facebook
error: Okreni miš naopako pa pokušaj ponovo!