Na Ahiret tragično preselio Melić (Jasmin) Aldin

Tužnog srca i s bolom u duši obavještavamo rodbinu, komšije i prijatelje da je Allahovom dž. š. odredbom naš dragi Melić (Jasmin) Aldin, 8. januara 2021. godine u 24-oj godini života tragično preselio na Ahiret.

Dženaza dragog nam rahmetlije će se klanjati u srijedu, 13.1.2021. godine, u 12:30h, iza podne namaza, na mezarju Baščeluci u Jajcu.

Da mu dragi Allah, dž. š., podari Džennet, a porodici sabur.

Policija još istražuje okolnosti nesreće koja se u petak dogodila oko 18 sati na području Vodica kod Ljubljane, uslijed koje je smrtno stradao 23-godišnji radnik iz Jajca kojeg je kamion stisnuo uz drugi kamion, pišu slovenački mediji.

Radnici koji su se nalazili u krugu firme spasili su ga, a zatim su ga spasioci prevezli u UKC Ljubljana, gdje je nedugo zatim podlegao teškim povredama.

Prema dosadašnjim nalazima policije, naš sugrađanin Aldin Melić preparkirao je svoje teretno vozilo i nepravilno ga osigurao odnosno nije ga sigurno zakočio, da bi se ono pokrenulo iz mjesta i tako ga stisnulo uz drugo vozilo.

Policija još uvijek provjerava sve okolnosti i o svim utvrđenim činjenicama obavijestit će nadležno državno tužilaštvo, najavila je danas ljubljanska policijska uprava.

Veliki broj njegovih prijatelja, ali i radnih kolega oprašta se od njega putem društvenih mreža. Detalji oko ukopa našeg sugrađanina Aldina Melića (23) još uvijek nisu poznati javnosti.

(vestnik.si)

Hvala ko podijeli!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*