Iza Ćazima Durmića, koji je poginuo danas u divljoj jami, ostala supruga sa dvoje maloljetne djece

Smrtno je stradao Ćazim Durmić (43), a koji je bio nastanjen iznad Talama

Četrdesettrogodišnji muškarac poginuo je danas u nelegalnoj jami na lokalitetu Mošćanica kod Zenice, potvrdila je Aldina Alić glasnogovornica Ministarstva unutarnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojskog kantona (ZDK).

– Policija je danas oko 11.00 sati dobila dojavu da je na lokalitetu Mošćanica pronađeno tijelo muškarca, rođenog 1978. godine. Policajci su izašli na lice mjesta te izvršili uviđaj, kojim je rukovodila kantonalna tužiteljica Tužilaštva ZDK. Tužiteljica je naložila obdukciju tijela nastradalog pa je prevezen u Prosekturu Kantonalne bolnice Zenica. Obdukcijom će biti utvrđen uzrok smrti nastradalog – istakla je portparolka Alić.

Kako saznaje portal “Avaza”, smrtno je stradao Ćazim Durmić (43), a koji je bio nastanjen iznad Talama. Ova vijest šokirala je brojne prijatelje i komšije poginulog Durmića, a koji je radeći u divljoj jami prehranjivao porodicu.

Bio primoran početi raditi u divljoj jami
Iza njega su ostali supruga i dvoje maloljetne djece, a donedavno je živio u kampu Putovići.

– Živio je sa suprugom i dvoje djece. Niko nije radio, tako da je bio primoran prije godinu dana početi raditi u divljoj jami. Od toga su živjeli i tako je prehranjivao porodicu. Prije pola godine dobio je od “Autocesta” kuću iznad Talama. Bio je velika ljudina – priča za “Avaz” komšija stradalog Durmića.

Hvala ko podijeli!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*