Nijedna ljubav, nijedna emocija ti ne smije biti bitnija nego ti sam sebi

Tačan uzrok Aidine smrti nije naveden, a pojavile su se informacije da djevojka nije preminula prirodnom smrću
Vijest o tragičnoj smrti 25-godišnje Aide Tursunović iz Srebrenika potresla je cijelu zemlju, a danas će Aida biti ispraćena na vječni počinak. Ispred kuće žalosti u naselju Grabovci- Brda u 15:30 sati krenut će se na Gradsko mezarje Grabovci, gdje će se klanjati dženaza preminuloj djevojci.

Oko njene smrti pojavile su se brojne spekulacije i nezvanične informacije, a navodno se Aida borila sa psihičkim problemima za koje, kako se navodi, niko nije znao.

Tačan uzrok Aidine smrti nije naveden, a pojavile su se informacije da djevojka nije preminula prirodnom smrću.

Aida je bila i mlada majka, iza koje je ostao dječak kome je Aida na svom Facebook profilu posvetila i zadnju objavu i to 18.10. dan prije onoga kada je njen život ugašen. Objavila je pjesmu “Sine moj” uz poruku “Volim te sine”.

Nakon vijesti o njenoj smrti društvene mreže preplavile su poruke podrške svim ženama koje se bore sa psihičkim problemima.

-Ali šta bi bilo kad bi bilo.. Dragi prijatelji pričajte sa svojim bližnjima, često ih pitajte kako se osjećaju jer nikada ne mozete znati kroz šta osoba prolazi. Možda baš vi spasite nečiji život, navodi se u Facebook objavi.

-Niko, nikada, NE SMIJE biti bitniji nego ti sam sebi! nijedna emocija! Nijedna “ljubav”! Jer sitni ljudi za bol duše ne znaju!, stoji u jednoj od brojnih objava na društvenim mrežama.

oslobodjenje

Hvala ko podijeli!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*