Kolinda širila laži o Bošnjacima u Izraelu: “BiH je nestabilna zemlja pod kontrolom militantnog islama”

Predsjednik Izraela Reuven Rivlin u ponedjeljak se susreo s hrvatskom predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović, koja je u trodnevnom posjetu Izraelu. Bio je to treći susret dvoje predsjednika.

Kolinda je uvjeravala Rivlina da Hrvatska ne poriče svoju prošlost i odnos prema židovima. Nakon ove tema Kolinda se potrudila da predsjednika Izraela prenese brojne laži o Bosni i Hercegovini i Bošnjacima.

Grabar-Kitarović je napomenula kako njena zemlja trpi zbog migrantskog problema, koji nije sasvim sličan onome u velikom dijelu Europe. Ona razlikuje migrante od izbjeglica, rekavši kako je Hrvatska spremna pružiti azil izbjeglicama, ali i kako migranti koji traže bolji način života moraju poštovati međunarodne granice. Migranti zapravo ne žele ostati u Hrvatskoj, rekla je, nego samo doći do Njemačke.

Iako gotovo svi tvrde da su sirijske izbjeglice, većinom su zapravo afrički ili pakistanski migranti, koji se pokušavaju probiti preko granice iz Bosne i Hercegovine, za koju Grabar-Kitarović kaže kako je vrlo nestabilna i kako su je u određenom pogledu preuzeli ljudi povezani s Iranom i terorističkim organizacijama. Ta zemlja je danas pod kontrolom militantnog islama, koji je dominantan u određivanju stavova, rekla je Grabar-Kitarović, piše The Jerusalem Post..

Hvala ko podijeli!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*