Na Ahiret preselile Adžić (Jasmina) Nafa i Ermelina

Tužnog srca i s bolom u duši obavještavamo rodbinu, komšije i prijatelje da su naše drage Adžić (Jasmina) Nafa i Ermelina dana 2. augusta 2020. godine, u 19.-oj i 10.-oj godini života, preselile na Ahiret.

Dženaza namaz će se obaviti u danas 3. augusta 2020. godine, u 16:00h, na mezarju Buljubašići kod Bora u Šijama, Tešanj.  Da im dragi Allah podari lijepi džennet a porodici sabur u ovim teškim trenucima.

U saobraćajnoj nesreći koja se jučer dogodila u mjestu Šije kod Tešnja, poginule su A. N., rođena 2001. godine, iz Tešnja, dok se u vozilu, na mjestu suvozača, nalazilo dijete rođeno 2010. godine, iz Tešnja. U ovoj saobraćajnoj nezgodi oba lica su smrtno stradala.

Prema riječima Aldine Alić, glasnogovornice MUP-a ZDK, došlo je do slijetanja sa kolovoza “Passata”.

– Vozilom je upravljala A.N., rođena 2001. godine, iz Tešnja, dok se u vozilu nalazilo maloljetno dijete rođeno 2010. godine, iz Tešnja. U ovoj saobraćajnoj nezgodi obje osobe su smrtno stradala – kaže Alić.

Ističe da je na mjestu nesreće izvršen uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Tešanj, pod nadzorom dežurnog tužioca Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona, kako bi se utvrdile okolnosti ove nesreće.

Kako saznaje “Avaz”, vozilom je upravljala Nafa Adžić (19) iz Tešnja a na mjestu suvozača je bila njena maloljetna sestra.

 

 

 

 

Hvala ko podijeli!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*